lunedì 9 maggio 2011

Shenime nga e Kaluara

nje burre...u kap nga nje dhimbje ne krah te majte dhe pastaj ne krahun e djathte... pas ketyre doli nje tumor ne pjesen e siperme te kafazit te kraharorit...ju urdherua te mendonte seriozisht per largimin nga kjo bote e vdekshme qe tani gjendej fare prane dhe ishte e paevitueshme.

J.B.Morgagni, 1761