sabato 13 ottobre 2012

Skleroza Multiple – Fillojne Testimet me Qeliza Staminale tek Njeriu


Filloi eksperimentimi klinik tek njeriu me qeliza staminale mezenkimale te rritura kunder sklerozes multiple. Pacienti i pare qe u trajtua me qeliza staminale ishte italian.


Lajmi vjen nga pergjegjesi i qendres se Sklerozes Multiple ne Universitetin e Gjenoves, Antonio Uccelli, me rastin e Kongresit te 28 Europian per trajtimin dhe kerkimet mbi Sklerozen Multiple, Ectrims, qe po zhvillohet ne Lion.

ANSA 11 Tetor 2012