venerdì 30 novembre 2012

Shih Kush Flet


Duke filluar qe nga muaji i gjashte (ketu shihni veshin e nje fetusi ne javen e 21), regjistrohen reaksionet nga ana e fetusit ndaj tingujve qe e rrethojne: fluksi i gjakut te nenes, ritmi i vazhdueshem i te rrahurave te zemres dhe zeri i nenes e shoqerojne gjate gjithe kohes se mbetur te shtatzanise. Por nuk jane vetem ato zhurma. Nese nga jashte vijne zhurma shume te forta, fetusi i pergjigjet me nje rritje te te rrahurave te zemres dhe levizjeve te kembeve dhe kraheve."Jeta nuk eshte kurre e lehte per ata qe enderrojne"
(Robert James Waller)