venerdì 25 aprile 2014

Livedo Reticularis [Imazhe Klinike]

Livedo Reticularis
Ndonjehere pacientet me lupus shfaqen me nje ngjyre vjollce te hapur ne forme rrjete ne gjymtyret e tyre. Ne keto raste diagnoza diferenciale duhet te perfshije sindromen antifosfolipide te karakterizuar nga antitrupa antikardiolipine, tromboze te perseritshme dhe aborte."Ne boten tjeter, doktoret do te japin pergjigje per me teper jete se sa ne gjeneralet "
(Napoleon Bonaparti)