domenica 20 settembre 2015

Emergjencat gjate Fluturimeve - Shenime Klinike

Cilat jane emergjencat me te zakonshme gjate fluturimeve me avion?
Nder emergjencat ne fluturim, arresti kardiak eshte i rralle, me vetem 0.3% te tyre, edhe pse eshte pergjegjes per 86% te ngjarjeve gjate fluturimit te çojne ne vdekje. Sinkope (humbje e vetedijes) dhe presinkope jane te zakonshme.