martedì 5 gennaio 2016

Ulçerat e Kembes Diabetike [Imazhe Klinike]

(Imazhet nga Jonida Gjoni, infermiere ne repartin e Patologjise, Spitali Rajonal Durres)

Ulçerat e kembes diabetike, shkaktohen nga faktore te ndryshem si ndryshime mekanike ne strukturen kockore, neuropatia periferike dhe semundjet e eneve arteriale periferike me baze ateroskleroze.